1573473502.png

Cristina Bajet

Consultora
Ecoserveis

reuniones bilaterales

  • Martes 15:15-16:30
Descripción Som una consultora estratègica i d’innovació especialitzada en energia. Treballem des de 1992 per a acostar l’energia a la societat, promovent un model energètic just i sostenible. Identifiquem les necessitats energètiques de la societat, aportem solucions i construïm ponts entre la ciutadania i la tecnologia, el mercat, la recerca i la innovació. Participem en projectes Europeus i el 2020 estarem liderant dos projectes sobre esport i impacte ambiental amb Federacions de la UEFA. Estem creant un mètode d'avaluació d'impacte ambiental a través de joves i crearem una eina per a certifiació pràctica.
Tipo de Compañía /Organización Otros
PAÍS, ORGANIZACIÓN Spain
1573473277g.png
Oferta y Demanda

SOSTENIBILITAT EN ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Ecoserveis està liderant un projecte europeu amb la UEFA sobre com fer esdeveniments esportius sostenibles i en començarà un altre el 2020.
La sostenibilitat ambiental i la mitigació del canvi climàtic seràn cada cop més importants en el món de l'esport. Estem interessats en crear una xarxa d'organitzacions esportives que volen ser pioneres en la mitigació del canvi climàtic a través de l'esport.

palabras clave: sostenibilitatcanvi climàticmedi ambientimpacte ambiental
oferta de cooperación
  1. Acuerdo distribución
  2. Otros
cooperacion requerida
  1. Colaboración técnica
  2. Acuerdo distribución
  3. Inversión / financiación
  4. Otros